ПОНАВЉА СЕ „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА ДАНИЈЕЛУ БАБИЋ ИЗ ЗМАЈЕВA

Због лошег времена прошлог понедељка посета Штранду била је нешто мања, тако да је за лечење 27-годишње Данијеле Бабић из Змајева прикупљено свега 58.330 динара. То је разлог понављања „Хуманитарног понедељка“ за Данијелу 22.јула.

Данијела Бабић је 2016.године после тешке саобраћајне несреће остала непокретна. Након несреће, у Клиничком центру Војводине констатоване су јој повреде вратног кичменог стуба, бројни преломи кичме, контузија фронталног дела мозга и пнеуматоракс. До данас су обављене четири операције кичме, а терапије су временом почеле да дају резултате. Данијела у овом тренутку може самостално да седи, да се храни и одржава личну хигијену. Кроз додатне терапије очекује се да би могла поново самостално да корача.

Новосадски Дино парк код СПЕНС-а у недељу 21.јула дароваће најмлађима позоришну представу Жељка Весељка „Јова Змај долази на чај“. Представа ће бити изведена на позорници Дино парка од 11 часова. Истог дана од 16 до 19 часова на платоу испод Моста слободе на Штранду биће организована креативна радионица Дино парка.

 

 

 

 

Извор и фото.: ЈКП „ГРАДСКО ЗЕЛЕНИЛО“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *