inkscape software for windows 10 gta 3 free for windows 10 64 bit windows 7 home premium activation key 2018 free gta vice city 5 game download for pc windows 10 adobe audition vst 3 free
Налазите се овде
Почетна > Друштво > NOVINARI NA MODNOJ PISTI – SERBIA FASHION WEEK

NOVINARI NA MODNOJ PISTI – SERBIA FASHION WEEK

Druge večeri 19. izdanja Serbia Fashion Week-a, pažnju publike posebno je privukla revija dizajnerki Milice Tričković i Jelene Zorić koje su svoju kreativnost udružile stvarajući novi brend Lovely Apple. Njihova kolekcija je inovativna i eksplozivna, a kolorit koji su koristile donosi vedrinu, ali i dah ekstravagancije.

“Pokušale smo da spojimo umetnost i modu u jedno. Za ovu kolekciju nas je inspirisala umetnica iz Valensije, Yica Đurić koja nam je ustupila svoje slike i radove. Naši modeli su za sve žene i muškarce, a ovom revijom želele smo da pokažemo da kreacije na pisti ne moraju da prikažu samo profesionalni modeli. Htele smo da svako može da se pronađe u našoj kolekciji”, rekla je Milica Tričković nakon revije u auli Novosadskog sajma. na kojoj su pored profesionalnih modela pistom prošetali i predstavnici medija; Jelena Gajšek, Nikea Vučetić, Dafina Dostanić, Filip Maksimović, Zoran Ćumura i drugi.

 

Foto: Milan Milojić, Nenad Karlić

izvor: Serbia Fashion Week

 

 

Оставите одговор

Top