boom 2 boom 3d free adobe photoshop cc certification answers free my windows 8.1 is not updating free download pycharm for windows 10 microsoft visual studio 2015 shell (integrated) redistributable package free
Налазите се овде
Почетна > Друштво > NOVINARI NA MODNOJ PISTI – SERBIA FASHION WEEK

NOVINARI NA MODNOJ PISTI – SERBIA FASHION WEEK

Druge večeri 19. izdanja Serbia Fashion Week-a, pažnju publike posebno je privukla revija dizajnerki Milice Tričković i Jelene Zorić koje su svoju kreativnost udružile stvarajući novi brend Lovely Apple. Njihova kolekcija je inovativna i eksplozivna, a kolorit koji su koristile donosi vedrinu, ali i dah ekstravagancije.

“Pokušale smo da spojimo umetnost i modu u jedno. Za ovu kolekciju nas je inspirisala umetnica iz Valensije, Yica Đurić koja nam je ustupila svoje slike i radove. Naši modeli su za sve žene i muškarce, a ovom revijom želele smo da pokažemo da kreacije na pisti ne moraju da prikažu samo profesionalni modeli. Htele smo da svako može da se pronađe u našoj kolekciji”, rekla je Milica Tričković nakon revije u auli Novosadskog sajma. na kojoj su pored profesionalnih modela pistom prošetali i predstavnici medija; Jelena Gajšek, Nikea Vučetić, Dafina Dostanić, Filip Maksimović, Zoran Ćumura i drugi.

 

Foto: Milan Milojić, Nenad Karlić

izvor: Serbia Fashion Week

 

 

Оставите одговор

Top