Nalazite se ovde
Početna > Kultura > NATALI DIZDAR U NOVOM SADU

NATALI DIZDAR U NOVOM SADU

Talentovana muzičarka iz Zadra prvi put dolazi u Novi Sad i nastupiće u Domu kulture 20. decembra. Iz svog muzičkog opusa predstaviće sve svoje velike hitove i saradnje. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Gigstidža i putem linka http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2920-natali-dizdar.

Natali Dizdar objavila je 4 albuma, vlasnica je mnogobrojnih nagrada i hitova kao što su „Stranac“, „Ne daj“, „Zamijenit ću te gorim“, „Gazio si me“, „Grijeh“, „Iluzionist“ i drugi. Tokom 15 godina karijere postala je vlasnica mnogobrojnih nagrada a sarađivala je i s velikim i poznati muzičarima, te možemo izdvojiti vrlo atraktivne saradnje koje su izrodile velike hitove poput „Zamijenit ću te gorim“, pjesma gospodina Arsena Dedića, „Mjesecu je dosadno“, Darka Rundeka, te hitove iz autorske radionice Dina Šarana ( Letu štuke ) poput „Grijeh“, „Stranac“, „Mjesto za jedno“.

https://www.youtube.com/watch?v=jjBwNIwaI2I

U pratnji svog dugogodišnjeg benda dolazi nam Natali Dizdar i očekujemo pravi muzički doživljaj.

Ulaznice za koncert Natali Dizdar po ceni od 1200 dinara u prodaji su u Gigs Tiks-u i onlajn servisu http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2920-natali-dizdar.

 

 

 

Izvor: AGENCIJA GALETIN

Ostavite odgovor

Top