НАТАЛИ ДИЗДАР У НОВОМ САДУ

Талентована музичарка из Задра први пут долази у Нови Сад и наступиће у Дому културе 20. децембра. Из свог музичког опуса представиће све своје велике хитове и сарадње. Улазнице су у продаји на благајнама Гигстиџа и путем линка http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2920-natali-dizdar.

Натали Диздар објавила је 4 албума, власница је многобројних награда и хитова као што су „Странац“, „Не дај“, „Замијенит ћу те горим“, „Газио си ме“, „Гријех“, „Илузионист“ и други. Током 15 година каријере постала је власница многобројних награда а сарађивала је и с великим и познати музичарима, те можемо издвојити врло атрактивне сарадње које су изродиле велике хитове попут „Замијенит ћу те горим“, пјесма господина Арсена Дедића, „Мјесецу је досадно“, Дарка Рундека, те хитове из ауторске радионице Дина Шарана ( Лету штуке ) попут „Гријех“, „Странац“, „Мјесто за једно“.

https://www.youtube.com/watch?v=jjBwNIwaI2I

У пратњи свог дугогодишњег бенда долази нам Натали Диздар и очекујемо прави музички доживљај.

Улазнице за концерт Натали Диздар по цени од 1200 динара у продаји су у Гигс Тикс-у и онлајн сервису http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2920-natali-dizdar.

 

 

 

Извор: АГЕНЦИЈА ГАЛЕТИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *