Nalazite se ovde
Početna > Kultura > Muzika > NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA ZAVRŠNIH GODINA POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA

NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA ZAVRŠNIH GODINA POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA

Dekan Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Nedeljko Tica uručio je najboljim studentima poslednje godine studija – svih studijskih programa- karte za „Exit“ festival. Karte je dobilo 14 studenata sa različitih studijskih programa. Takođe je dodeljen i ugovor o stipendiranju darovitih studenata, studentu veterinarske medicine. Za kraj uručeni su i pehari pobednicima u malom fudbalu u okviru Agrolige (timovi formirani po smerovima).

Svečanosti su prisustvovali i prodekan za nastavu prof. dr Branislava Belić i prodekan za razvoj i saradnju sa privredom prof. dr Dragan Glamočić.

Ovo nije jedina svečanost koju Poljoprivredni fakultet organizuje kada je u pitanju nagrađivanje najboljih studenata, ali je specifična jer su ovog puta u pitanju karte za festival. Naš cilj je da podržimo naše najbolje studente i kada su u pitanju vannastavne aktivnosti. Ovo je samo jedna u nizu od aktivnosti podrške studentima, jer u narednom periodu želimo da naši studenti posete najbolje sajmove, rade na najsavremenijoj opremi i da se ponose što studiraju na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Naše osnovno polazište je da su studenti u centru pažnje, da fakulteti postoje zbog studenata, zato naši studenti imaju besplatne udžbenike u elektronskoj formi koji se nalaze na našem sajtu, imaju besplatnu zimsku edukativnu aktivnost i zaista se uvek trudimo da ih podržimo ali i da ih podstaknemo da se trude da budu najbolji jer tada će im sva vrata, ne samo tokom studiranja nego i kasnije, biti otvorena istakao je priliko obraćanja dekan Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Nedeljko Tica.

Kako kažu studenti,puno im znači što rukovodstvo fakulteta prepoznaje trud i rad i uvek izlazi u susret studentima, a najbolje i nagrađuje. Student prodekan, Mladena Mikan je dodala da je njen dosadašnji utisak da su studenti zaista na prvom mestu i da godine provedene na ovom fakultetu, može opisati kratko i jasno, za nju je Poljoprivredni fakultet više od studiranja.

Na Poljoprivrednom fakutetu su u toku prijemni ispiti, po broju prijava veliko interesovanje su budući studenti pokazali za veterinarsku medicinu, fitomedicinu,stočarstvo, poljoprivrednu tehniku, voćarstvo i vinogradarstvo, ali i za ostale smerove.

Pozivaju sve studente koji još nisu odlučili koji će fakultet da upišu, da posete njihov sajt ili dođu lično na fakultet i odaberu smer koji je baš za njih. Još uvek imaju šansu da upišu Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu u drugom upisnom roku!

 

 

 

 

 

 

Izvor i foto.: POLJOPRIVREDNI FAKULTET UNS

Ostavite odgovor

Top