НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА ЗАВРШНИХ ГОДИНА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ФАКУЛТЕТА

Декан Пољопривредног факултета проф. др Недељко Тица уручио је најбољим студентима последње године студија – свих студијских програма- карте за „Exit“ фестивал. Карте је добило 14 студената са различитих студијских програма. Такође је додељен и уговор о стипендирању даровитих студената, студенту ветеринарске медицине. За крај уручени су и пехари победницима у малом фудбалу у оквиру Агролиге (тимови формирани по смеровима).

Свечаности су присуствовали и продекан за наставу проф. др Бранислава Белић и продекан за развој и сарадњу са привредом проф. др Драган Гламочић.

Ово није једина свечаност коју Пољопривредни факултет организује када је у питању награђивање најбољих студената, али је специфична јер су овог пута у питању карте за фестивал. Наш циљ је да подржимо наше најбоље студенте и када су у питању ваннаставне активности. Ово је само једна у низу од активности подршке студентима, јер у наредном периоду желимо да наши студенти посете најбоље сајмове, раде на најсавременијој опреми и да се поносе што студирају на Пољопривредном факултету у Новом Саду. Наше основно полазиште је да су студенти у центру пажње, да факултети постоје због студената, зато наши студенти имају бесплатне уџбенике у електронској форми који се налазе на нашем сајту, имају бесплатну зимску едукативну активност и заиста се увек трудимо да их подржимо али и да их подстакнемо да се труде да буду најбољи јер тада ће им сва врата, не само током студирања него и касније, бити отворена истакао је прилико обраћања декан Пољопривредног факултета проф. др Недељко Тица.

Како кажу студенти,пуно им значи што руководство факултета препознаје труд и рад и увек излази у сусрет студентима, а најбоље и награђује. Студент продекан, Младена Микан је додала да је њен досадашњи утисак да су студенти заиста на првом месту и да године проведене на овом факултету, може описати кратко и јасно, за њу је Пољопривредни факултет више од студирања.

На Пољопривредном факутету су у току пријемни испити, по броју пријава велико интересовање су будући студенти показали за ветеринарску медицину, фитомедицину,сточарство, пољопривредну технику, воћарство и виноградарство, али и за остале смерове.

Позиваjу све студенте који још нису одлучили који ће факултет да упишу, да посете њихов сајт или дођу лично на факултет и одаберу смер који је баш за њих. Још увек имају шансу да упишу Пољопривредни факултет у Новом Саду у другом уписном року!

 

 

 

 

 

 

Извор и фото.: ПОЉОПРИВРЕДНИ ФАКУЛТЕТ УНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *