Nalazite se ovde
Početna > Kultura > LETNJI MASKENBAL GRADSKE BIBLIOTEKE

LETNJI MASKENBAL GRADSKE BIBLIOTEKE

Osamnaesti letnji maskenbal za decu Gradske biblioteke u Novom Sadu, u organizaciji Dečjeg odeljenja, tradicionalna je manifestacija, započeta 2002. godine, a organizuje se poslednjeg petka u avgustu. Naziv ovogodišnjeg programa je SREĆNO NAM PUNOLETSTVO MASKENBALA!

Velika rođendanska žurka održaće se 30. avgusta, od 18 do 20 časova, ispred Biblioteke (ugao Dunavske i Gimnazijske ulice).

Pozvana su sva deca iz grada i okoline, a posebno ona koji su uz  maskenbal odrastala, da dođu maskirana u omiljene likove iz knjiga i slikovnica. Učešće je za svu decu slobodno, a prethodno prijavljivanje nije potrebno.

Ovogodišnji maskenbal je humanitarnog karaktera. Pozivaju se svi da, ukoliko žele, svojevrsni „rođendanski poklon” za proslavu osamnaestog maskenbala bude neka od slikovnica ili knjiga koju biste želeli da poklonite, a svi prikupljeni naslovi biće poklonjeni biblioteci Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici ili nekoj manjoj biblioteci.

Program čine nastupi brojnih animatora koji su se družili i proteklih godina: Željko Veseljko i Tandža Narandža, Slavica i njen tim animatora, Olja Zolja, Haos animatori, Bane Rosić i njegova leteća gitara”, Studio Doremi”, koji izvodi himnu Dečjeg odeljenja, i mnogi drugi.

 

 

 

 

Izvor i foto.: GRADSKA BIBLIOTEKA NOVOG SADA

Ostavite odgovor

Top