Nalazite se ovde
Početna > Kultura > KONKURS ZA UČEŠĆE U ZBORNIKU „SVETOSAVSKI EPISTOLAR“

KONKURS ZA UČEŠĆE U ZBORNIKU „SVETOSAVSKI EPISTOLAR“

Savez književnika u otadžbini i rasejanju, Novi Sad

raspisuje,

Konkurs za učešće u zborniku „SVETOSAVSKI EPISTOLAR“, povodom 845 godina od rođenja Svetog Save, a koji će biti promovisan u okviru 14.međunarodne umetničke kolonije „Panonski biseri“, koja će biti održana krajem meseca maja na području grada Novog Sada. Tema je slobodna, a radovi će biti selektovani u jedan od ciklusa (duhovna, socijalna, rodoljubiva, refleksivna, dečija).
Uslovi konkursa:

• Šalju se do 2 pesme do 24 reda ili do 20 aforizama, ili rad kratke proze (do 4 strane A5 formata), mejlom na adresu nsskor@gmail.com, font Times new roman, font 12, ćirilica, ili poštom na adresu Saveza (Gavrila Principa 53, 21140 Futog). Obavezna puna adresa, kontakt telefoni i e-mail.
• ROK za prijem radova je 1. mart.

• Učešćem na konkursu autor se odriče naknade za autorska prava, ukoliko radovi budu objavljeni u Zborniku.

• Svaki autor čiji radovi budu objavljeni u Zborniku, stiče pravo učešća na dvodnevnoj koloniji „Panonski biseri”. Termin održavanja kolonije i program biće naknadno utvrđeni i objavljeni.

Za više informacija kontaktirati predsedništvo SKOR-a telefon: 0605557313, 0637538367, e-mail: nsskor@gmail.com, na sajtu: skor.org.rs ili porukom u inboh na FB stranici Saveza.

 

Izvor: SKOR

Ostavite odgovor

Top