КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ЗБОРНИКУ „СВЕТОСАВСКИ ЕПИСТОЛАР“

Савез књижевника у отаџбини и расејању, Нови Сад

расписује,

Конкурс за учешће у зборнику „СВЕТОСАВСКИ ЕПИСТОЛАР“, поводом 845 година од рођења Светог Саве, а који ће бити промовисан у оквиру 14.међународне уметничке колоније „Панонски бисери“, која ће бити одржана крајем месеца маја на подручју града Новог Сада. Тема је слободна, а радови ће бити селектовани у један од циклуса (духовна, социјална, родољубива, рефлексивна, дечија).
Услови конкурса:

• Шаљу се до 2 песме до 24 реда или до 20 афоризама, или рад кратке прозе (до 4 стране А5 формата), мејлом на адресу nsskor@gmail.com, фонт Times new roman, фонт 12, ћирилица, или поштом на адресу Савеза (Гаврила Принципа 53, 21140 Футог). Обавезна пуна адреса, контакт телефони и е-маил.
• РОК за пријем радова је 1. март.

• Учешћем на конкурсу аутор се одриче накнаде за ауторска права, уколико радови буду објављени у Зборнику.

• Сваки аутор чији радови буду објављени у Зборнику, стиче право учешћа на дводневној колонији „Панонски бисери”. Термин одржавања колоније и програм биће накнадно утврђени и објављени.

За више информација контактирати председништво СКОР-а телефон: 0605557313, 0637538367, e-mail: nsskor@gmail.com, на сајту: скор.орг.рс или поруком у инбох на ФБ страници Савеза.

 

Извор: СКОР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *