Nalazite se ovde
Početna > Najave Događaja > JAVNI ČAS FOTOGRAFIJE – KAKO CRTATI SVETLOM

JAVNI ČAS FOTOGRAFIJE – KAKO CRTATI SVETLOM

Dana 05.11.2018. godine, u Društvu novinara Vojvodine ( Vojvođanskih brigada 17/3), sa početkom u 17 časova, biće održano besplatno predavanje o fotografiji, sa temom „Crtanje svetlom – foto crteži“.

Predavač je Željko Savić, strukovni inženjer fotografije – specijalista foto ilustrator i master kulturolog. Predavač je u Školi fotografije „Ars akademije“, kao  i na Visokoj školi „Logos  centar“ u Mostaru.

Besplatno predavanje, u trajanju do sat i trideset minuta, organizovano je povodom početka novog ciklusa obuke u Školi fotografije „Ars akademije“, koja se već nekoliko godina uspešno realizuje u Muzeju Vojvodine. Nakon predavanja, jedna osoba biće nagrađena besplatnim kursom digitalne fotografije – prvi  nivo, u trajanju od tri meseca.

Predavanju mogu da prisustvuju odrasli i deca od 12 godina, pa naviše. Predviđena je i foto-radionica, na kojoj će zainteresovana publika laserima crtati svoje ime i prezime, ili inicijale, a najbolji rad biće nagrađen besplatnim kursom.

Za prisustvo je potrebno :

1.) rezervisati mesto na mejl: zeljkosavic.ars@gmail.com

2.) poneti neki laser (bilo koji), ukoliko se takmičite za nagradu.

Prisutni mogu ostvariti popust od 40%  na cenu upisa u Školu fotografije „Ars akademije“, za sebe ili  bilo kojeg člana porodice.

Škola fotografije „Ars akademije“  počinje sa radom 10.11.2018,  a druga grupa 17. novembra 2018. godine u Muzeju Vojvodine, do kada se zainteresovani i mogu upisati.

Informacije: Željko Savić

Tel 060 654 9 654

Ostavite odgovor

Top