ЈАВНИ ЧАС ФОТОГРАФИЈЕ – КАКО ЦРТАТИ СВЕТЛОМ

Дана 05.11.2018. године, у Друштву новинара Војводине ( Војвођанских бригада 17/3), са почетком у 17 часова, биће одржано бесплатно предавање о фотографији, са темом „Цртање светлом – фото цртежи“.

Предавач је Жељко Савић, струковни инжењер фотографије – специјалиста фото илустратор и мастер културолог. Предавач је у Школи фотографије „Арс академије“, као  и на Високој школи „Логос  центар“ у Мостару.

Бесплатно предавање, у трајању до сат и тридесет минута, организовано је поводом почетка новог циклуса обуке у Школи фотографије „Арс академије“, која се већ неколико година успешно реализује у Музеју Војводине. Након предавања, једна особа биће награђена бесплатним курсом дигиталне фотографије – први  ниво, у трајању од три месеца.

Предавању могу да присуствују одрасли и деца од 12 година, па навише. Предвиђена је и фото-радионица, на којој ће заинтересована публика ласерима цртати своје име и презиме, или иницијале, а најбољи рад биће награђен бесплатним курсом.

За присуство је потребно :

1.) резервисати место на мејл: zeljkosavic.ars@gmail.com

2.) понети неки ласер (било који), уколико се такмичите за награду.

Присутни могу остварити попуст од 40%  на цену уписа у Школу фотографије „Арс академије“, за себе или  било којег члана породице.

Школа фотографије „Арс академије“  почиње са радом 10.11.2018,  а друга група 17. новембра 2018. године у Музеју Војводине, до када се заинтересовани и могу уписати.

Информације: Жељко Савић

Тел 060 654 9 654

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.