Nalazite se ovde
Početna > Kultura > Muzika > GOBLINI NA PALANAČKOM DUNAV FESTU!

GOBLINI NA PALANAČKOM DUNAV FESTU!

Legendarna grupa Goblini nasupiće ove godine na Palanačkom Dunav Festu zajedno sa Brkovima

GOBLINI NA PALANAČKOM DUNAV FESTU!

Novo pojačanje prvog PDF – Palanačkog Dunav Festa su šabački punk rok bend Goblini. Goblini će, zajedno sa već najavljenim Brkovima, nastupati 16. juna na jednodnevnom rok festivalu u Bačkoj Palanci na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra ,,Tikvara”. Kompletan spisak izvođača biće objavljen u narednom periodu.
Ulaznice od 1. aprila prodaju se po ceni od 1.000,00 dinara na svim Gigstix prodajnim mestima kao i onlajn na www.gigstix.com. Prodajno mesto u Bačkoj Palanci je i  Irish Pub Old Cellar. Na dan festivala ulaznice će koštati 1.200,00 dinara.

Kultni pank rok bend Goblini počeo je sa radom davne 1992. godine u Šapcu. Imaju pet studijskih albuma, a ove godine rešili su da obeleže i 20 godina od izdavanja albuma “U magnovenju” te su nedavno tim povodom održali koncerte u Beogradu i Novom Sadu koji će se dugo pamtiti.
Njihov dolazak 16. juna na prvi Palančki Dunav Fest definitivno potvrđuje da je ovaj događaj vredan pažnje. Njihova karijera je u usponu, svirka žestoka, a provod zagarantovan! „Sa decom iz komšiluka vozićemo voz, vodiće nas na dalek put jer ima nas!“
Organizator Palanačkog Dunav Festa je Udruženje građana ,,Rok kultura” iz Bačke Palanke uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.
Sve informacije o festivalu možete naći na zvaničnom sajtu festivala kao i na fejsbuk stranici.

Izvor: PDF

Ažurirao:M.O.

 

Ostavite odgovor

Top