ГОБЛИНИ НА ПАЛАНАЧКОМ ДУНАВ ФЕСТУ!

ГОБЛИНИ НА ПАЛАНАЧКОМ ДУНАВ ФЕСТУ!

Ново појачање првог ПДФ – Паланачког Дунав Феста су шабачки пунк рок бенд Гоблини. Гоблини ће, заједно са већ најављеним Брковима, наступати 16. јуна на једнодневном рок фестивалу у Бачкој Паланци на платоу испред Спортско-рекреативног центра ,,Тиквара”. Комплетан списак извођача биће објављен у наредном периоду.
Улазнице од 1. априла продају се по цени од 1.000,00 динара на свим Gigstix продајним местима као и онлајн на www.gigstix.com. Продајно место у Бачкој Паланци је и  Irish Pub Old Cellar. На дан фестивала улазнице ће коштати 1.200,00 динара.

Култни пaнк рок бенд Гоблини почео је са радом давне 1992. године у Шапцу. Имају пет студијских албума, а ове године решили су да обележе и 20 година од издавања албума “У магновењу” те су недавно тим поводом одржали концерте у Београду и Новом Саду који ће се дуго памтити.
Њихов долазак 16. јуна на први Паланчки Дунав Фест дефинитивно потврђује да је овај догађај вредан пажње. Њихова каријера је у успону, свирка жестока, а провод загарантован! „Са децом из комшилука возићемо воз, водиће нас на далек пут јер има нас!“
Организатор Паланачког Дунав Феста је Удружење грађана ,,Рок култура” из Бачке Паланке уз подршку Скупштине општине Бачка Паланка.
Све информације о фестивалу можете наћи на званичном сајту фестивала као и на фејсбук страници.

Извор: ПДФ

Ажурирао:M.O.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *