ФИЛМ „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ – МРАЧНИЈЕ“ У БИОСКОПИМА ОД 9. ФЕБРУАРА 2017.

Филм  ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ – МРАЧНИЈЕ (FIFTY SHADES DARKER), у наше биоскопе стиже 9. фебруара 2017. године.

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у „Педесет нијанси – Мрачније“, другом наставку светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“. После великог хита из 2015. који је зарадио преко 560 милиона долара широм света, нови наставак стиже за Дан заљубљених и позива вас да се препустите нечем за нијансу мрачнијем.

50-shades-darker

Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се по први пут придружују оскаровка Ким Бејсингер, Хју Данси, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

„Педесет нијанси – Мрачније“ режира Џејмс Фоли („Страх“, „Кућа од карата“), а продуценти су поново Мајкл де Лука, Дејна Брунети и Маркус Висиди, као и Е Л Џејмс, која је и написала овај блокбастер серијал. Сценарио је написао Нил Ленард према роману Е Л Џејмс.

И док са нестрпљењем чекамо 9. фебруар, када овај филм стиже на велика платна наших биоскопа, уживајмо у трејлеру:

Извор: TARAMOUNT FILM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.