Nalazite se ovde
Početna > Kultura > Muzika > DŽIPSI KINGS PRIREDILI SPEKTAKULANO MUZIČKO VEČE U PREPUNOM SAVA CENTRU

DŽIPSI KINGS PRIREDILI SPEKTAKULANO MUZIČKO VEČE U PREPUNOM SAVA CENTRU

Posle 3 godine, u nešto drugačijem sastavu, grupa Džipsi Kings je nastupala ponovo pred beogradskom publikom.  Sinoć, u prepunoj velikoj sali Sava Centra, na čelu sa Andreom Rejesom, kraljevi cigana su priredili spektakularan koncert za pamćenje koji je bio rasprodat već početkom januara, a na samom ulazu se tražila karta više.

– Beograde tu smo da sa vama podelimo ljubav, hvala vam puno što ste tu sa nama – obratio se sinoć frontmen benda Andre Rejes nakon nekoliko pesama i zapevao svetski dobro poznat hit ,,Un amor“.

Publika je razigrano pevala i plesala uz ritam španske gitare bez predaha već od taktova prvih pesama pa sve do kraja dvočasovnog koncepta. Posetioci su pevali u glas pesme  ,,Baila Me”, ,,Bamboleo”, ,,Djobi djoba“ i mnoge druge.

Ipak,  sa posebnim oduševljenjem propraćena je njihova  izvedba na gitari, pesme „Đurđevdan“.

Atmosvera je dovedena do usijanja kad je pred kraj koncerta Andre pozvao publiku da dođe bliže, da im se pridruži i igra, te je sišao sa bine da se fotografiše sa mnogobrojnim simpatizerima njihovog benda i pesama, a za kraj su ostavili dobro poznat hit “Volare” i oprostili se od beogradske publike do nekog narednog puta.

Jedno je sigurno, zvuci gitare, rumba, flamenko, fijesta koji su krasili ovo čarobno muzičko veče, još dugo će ostati upamćeni.

 

Tekst i foto: TV Ars Medija

Ostavite odgovor

Top