ZATVARANJE IZLOŽBE ,,KRAČUN“

Obeštavamo Vas da će u povodu zatvaranja izložbe „Kračun” u Galeriji Matice srpske u petak, 21. februara 2020godine u 19.00 sati biti priređena promocija monografske studije Teodor Kračunprof. dr Miroslava Timotijevića. Knjiga je posthumno objavljena kao suizdavački poduhvat Galerije Matice srpske i Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture. Na promociji u ime izdavača obratiće se dr Tijana Palkovljević Bugarski, upravnica Galerije Matice srpske i Zoran Vapa, direktor Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture, dok će o knjizi govoriti profesorovi najbliži saradnici i prijatelji: dr Miroslava Kostić, naučni saradnik Instituta za istoriju umetnosti Filozofskog fakulteta u Beogradu, dr Branka Kulić, muzejski savetnik i predsednik Upravnog odbora Galerije Matice srpske i dr Vladimir Simić, profesor na Odeljenju istorije umetnosti Filozofskog fakulteta u Beogradu.

  *U prilogu mejla dostavljamo Vam saopštenje i elektronsku pozivnicu. Za sve informacije možete se obratiti dr Snežani Mišić na telefon 021/4899015 ili 069/1103050.

Takođe, povodom zatvaranja izložbe u subotu i nedelju, u dva termina, u 13.00 i 17.00 sati biće održana stručna vodjenja kroz izložbu KRAČUN. Za sve zainteresovane posetioce ulaz na vodjenja je besplatan.

 

Izvor: Galerija Marice srpske

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *