ЏИПСИ КИНГС ПРИРЕДИЛИ СПЕКТАКУЛАНО МУЗИЧКО ВЕЧЕ У ПРЕПУНОМ САВА ЦЕНТРУ

После 3 године, у нешто другачијем саставу, група Џипси Кингс је наступала поново пред београдском публиком.  Синоћ, у препуној великој сали Сава Центра, на челу са Андреом Рејесом, краљеви цигана су приредили спектакуларан концерт за памћење који је био распродат већ почетком јануара, а на самом улазу се тражила карта више.

– Београде ту смо да са вама поделимо љубав, хвала вам пуно што сте ту са нама – обратио се синоћ фронтмен бенда Андре Рејес након неколико песама и запевао светски добро познат хит ,,Un amor“.

Публика је разиграно певала и плесала уз ритам шпанске гитаре без предаха већ од тактова првих песама па све до краја двочасовног концепта. Посетиоци су певали у глас песме  ,,Baila Me”, ,,Bamboleo”, ,,Djobi djoba“ и многе друге.

Ипак,  са посебним одушевљењем пропраћена је њихова  изведба на гитари, песме „Ђурђевдан“.

Атмосвера је доведена до усијања кад је пред крај концерта Андре позвао публику да дође ближе, да им се придружи и игра, те је сишао са бине да се фотографише са многобројним симпатизерима њиховог бенда и песама, а за крај су оставили добро познат хит “Volare” и опростили се од београдске публике до неког наредног пута.

Једно је сигурно, звуци гитаре, румба, фламенко, фијеста који су красили ово чаробно музичко вече, још дуго ће остати упамћени.

 

Текст и фото: ТВ Арс Медија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *