Nalazite se ovde

„HUMANITARNI PONEDELJAK“ ZA NIKOLU MITROVIĆA

U ponedeljak 14.09.2020. akcija „Humanitarni ponedeljak“ na novosadskoj plaži Štrand biće namenjena tridesettrogodišnjeg Nikoli Mitroviću. Nikoli je zbog teške saobraćajne nesreće dijagnostifikovana traumatska povreda mozga, a posledice su gubitak svih motoričkih funkcija: gutanja, govora, sedenja, hoda, funkcija ruku. Posle 4 godine teraoija stanje mu se popravilo i lečenje se nastavlja.

NSDL 2020. I LETO NA TRGU GALERIJA

NOVOSADSKO DEČJE LETO U Spomen-zbirci Pavla Beljanskog 15. i 16. septembar 2020. godine od 11 do 12.30 časova: I ove sezone Spomen-zbirka Pavla Beljanskog učestvuje u manifestaciji Novosadsko dečje leto koje se u organizaciji Dečjeg kulturnog centra Novi Sad realizuje tokom letnjeg raspusta, a u 2020. godini zbog zdravstvene situacije u zemlji, od 7.

OTVARANJE 7. ŠEKSPIR FESTIVALA

U veličanstvenom ambijentu vile „Stanković“ u Čortanovcima otvoren je sinoć, 12. seprembra, 7. Šekspir festival. Kao i prethodnih godina, na samom početku, Nikita Milivojević pozdravio je goste okupljene na platou ispred vile. Atmosfera je bila svečana, gotovo intimna. Gudački kvartet Beogradske filharmonije otvorio je Festival. Naizgled neobično, jer je u pitanju pozorišni

Top