Налазите се овде
Почетна > Култура > 100.000 ГЛЕДАЛАЦА ПОГЛЕДАЛО ДОМАЋИ ФИЛМ „ЕКИПА“

100.000 ГЛЕДАЛАЦА ПОГЛЕДАЛО ДОМАЋИ ФИЛМ „ЕКИПА“

Домаће остварење „Екипа“ редитеља Марка Сопића за нешто више од месец дана приказивања погледало је 100.000 гледалаца укључујући публику у Србији, Црној Гори и иностранству, што га сврстава у један од најгледанијих домаћих филмова у 2019. години.
Филм је приказан у највећим биоскопима у свету, у Сједињеним Америчким Државама (Вашингтон, Њујорк, Чикаго и др.), Канади, Шведској, Швајцарској, Великој Британији, Аустрији, Немачкој, Норвешкој и другим.

Главни глумац филма „Екипа“, Раде Ћосић који је уједно сценатриста и продуцент филма поводом завидног броја гледалаца који је ова домаће крими-комедија постигла истиче:

„То је за сваког филмског продуцента/глумца/редитеља подсвесни циљ, мера за успех. За публику радимо и публици желимо да дамо нешто чега ће се сећати. Хвала свима који су гледали филм и хвала што су свима нама из тима омогућили да направимо још неко дело у будућности по ком це нас се сећати.“

Гледаоци су, према његовим речима реаговали с одушевљењем, истичући сцену „Жарково“ у којој глумац Срђан Тодоровић бриљира. „Одушевљени су фудбалским деоницама, неки су нам сугерисали како то може још боље, неки су нас зезали како се виде неке грешке кад су у питању модели копачки или рецимо лопта са којом се игра, а онда су нас питали како је могуће то снимити, а ми смо само рекли – магија.“

Комедија о бескруполозним менаџерима, помало насилним ловаторима, италијанки и фудбалској звезди могла би да добије и свој наставак:

„Доста гледалаца мисли да би било добро снимити ЕКИПА 2, на томе радимо. Генерално, људи су излазили с осмехом из биоскопске сале и добром енергијом. Филм има оцену 6.9 на сајту Синеплекс, на ИМДБ 7.1, то би онда значило да је 70% сале било задовољно оним што види, а ако је тако, ја сам 101% задовољан,“ закључио је Ћосић.

Домаћи филм „Екипа“ је у биоскопима од 24. октобра.

 

 

 

 

Извор и фото.: МЕГАКОМ ФИЛМ

 

Оставите одговор

Top