100.000 ГЛЕДАЛАЦА ПОГЛЕДАЛО ДОМАЋИ ФИЛМ „ЕКИПА“

Домаће остварење „Екипа“ редитеља Марка Сопића за нешто више од месец дана приказивања погледало је 100.000 гледалаца укључујући публику у Србији, Црној Гори и иностранству, што га сврстава у један од најгледанијих домаћих филмова у 2019. години.
Филм је приказан у највећим биоскопима у свету, у Сједињеним Америчким Државама (Вашингтон, Њујорк, Чикаго и др.), Канади, Шведској, Швајцарској, Великој Британији, Аустрији, Немачкој, Норвешкој и другим.

Главни глумац филма „Екипа“, Раде Ћосић који је уједно сценатриста и продуцент филма поводом завидног броја гледалаца који је ова домаће крими-комедија постигла истиче:

„То је за сваког филмског продуцента/глумца/редитеља подсвесни циљ, мера за успех. За публику радимо и публици желимо да дамо нешто чега ће се сећати. Хвала свима који су гледали филм и хвала што су свима нама из тима омогућили да направимо још неко дело у будућности по ком це нас се сећати.“

Гледаоци су, према његовим речима реаговали с одушевљењем, истичући сцену „Жарково“ у којој глумац Срђан Тодоровић бриљира. „Одушевљени су фудбалским деоницама, неки су нам сугерисали како то може још боље, неки су нас зезали како се виде неке грешке кад су у питању модели копачки или рецимо лопта са којом се игра, а онда су нас питали како је могуће то снимити, а ми смо само рекли – магија.“

Комедија о бескруполозним менаџерима, помало насилним ловаторима, италијанки и фудбалској звезди могла би да добије и свој наставак:

„Доста гледалаца мисли да би било добро снимити ЕКИПА 2, на томе радимо. Генерално, људи су излазили с осмехом из биоскопске сале и добром енергијом. Филм има оцену 6.9 на сајту Синеплекс, на ИМДБ 7.1, то би онда значило да је 70% сале било задовољно оним што види, а ако је тако, ја сам 101% задовољан,“ закључио је Ћосић.

Домаћи филм „Екипа“ је у биоскопима од 24. октобра.

 

 

 

 

Извор и фото.: МЕГАКОМ ФИЛМ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.