ЗБОГ САНАЦИЈЕ ШТЕТЕ ОД ОРКАНСКЕ ОЛУЈЕ ЗАТВАРАЈУ СЕ СВИ ПАРКОВИ У НОВОМ САДУ

Орканска олуја која је синоћ поново погодила Нови Сад, поломила је и ишчупала велики број стабала дрвећа у дрворедима и градским парковима.

Због санације последица штете сви градски паркови биће затворени за посетиоце, док се не уклони оборено и поломљено дрвеће.

Такође, неопходно је да се уклони и велики број грана које је ветар поломио и које висе са дрвећа и могу представљати опасност по пролазнике.

Сви паркови биће ограђени тракама за опасност и апелујемо на грађане да не улазе у паркове док се не санирају све последице олује. Подсећамо Новосађане и да је градска плажа „Штранд“ затворена због санације штете.

– Екипе ЈКП „Градско зеленило“ на терену су непрекидно и раде пуним капацитетом. Ангажовано је више од 100 људи који раде не великом броју локација, с тим да приоритет представља ослобађање саобраћајница и прилаза здравственим и другим важним иниституцијама. Претходно смо, након олује која је погодила Нови Сад, интервенисали на више од 300 локација. Радићемо даноноћно да што пре уклонимо последице и новог оркана који је синоћ погодио наш град – каже директор „Зеленила“ Милош Егић.

ЈКП „Градско зеленило“ обавестиће јавност када ће паркови и „Штранд“ бити отворени за посетиоце.

Извор: ЈКП „Градско зеленило“
Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *