ЈКП ГРАДСКО ЗЕЛЕНИЛО НАСТАВЉА ДА САНИРА ПОСЛЕДИЦЕ КАТАСТРОФАЛНОГ НЕВРЕМЕНА

ЈКП Градско зеленило свим расположивим ресурсима на терену наставља да санира последице катастрoфалног невремена које је поново погодило Нови Сад. Олуја која је синоћ погодила наш град, драстично је снажнија од претходне. Штета је огромна и број пријава је велики.

ЈКП „Градско зеленило“ ради по приоритетима. На терену имамо више од 100 људи са машинама. Прво се ослобађају саобраћајнице. Број пријава мења се из минута у минут.

Бул ослобођења, Бул деспота Стефана, Приморска, Руменачка, Краља Петра, Футошки пут, индустријска зона… где год се окренете и погледате призори после олује су страшни, а посла на уклањању срушених стабала и поломљеног грања је много. Тешко јесте, али посао јавних служби јесте да осигурају нормалан живот у граду. 

– Наши радници се више од 72 сата боре с последицама претходне олује – напомиње директор Зеленила Милош Егић, који је са радницима на терену од првих интервенција.

Уз помоћ колега из осталих градских јавних предузећа, приватних компанија и грађана све ће бити уклоњено, свима се захваљујемо на помоћи и грађанима на разумевању!

Извор: ЈКП Градско зеленило

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *