ZABAVNI EKSPERIMENTI I POKLONI ZA SVE MALIŠANE POVODOM NOVOG DIZNIJEVOG FILMA

Kako žive voda, vazduh, zemlja i vatra zajedno u Element Sitiju, saznaće svi najmlađi posetioca bioskopa Cineplexx Promenada na Porodičnom danu u nedelju, 18. juna. Diznijev i Piksarov film „Elemental“ otkriva nam grad elemenata u predivnoj animiranoj avanturi na velikom platnu, a tim povodom pripremili smo poklone i specijalno druženje za svu decu. Ulaznice u prodaji!

Svi mališani koji pogledaju film „Elemental“ u nedelju, 18. juna dobiće poklon od prijatelja bioskopa „Octopus by Univerzal“. Specijalno druženje organizovano je od 13:30 do 15:30h časova u vidu besplatne zabavne radionice eksperimenata za decu koju su pripremili studenti Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Diznijev i Piksarov „Elemental” je potpuno novi, originalni igrani film smešten u Element Sitiju, gde stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno. Priča prati Žišku, žilavog, oštroumnog i vatrenog ženskog lika, čije prijateljstvo sa zabavnim, ali opuštenim poput vode tipom, koji se zove Izvor, dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kome žive.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada, kao i na aplikaciji CineplexxRS i sajtu.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *