ЗА ДОЧЕК У НОВОМ САДУ ЈОШ НИЈЕ КРАЈ: ВИШЕ ОД 50 САТИ ПРОГРАМА 13. ЈАНУАРА

Након аутентичне уметничке прославе Нове године која је привукла готово 30 хиљада посетилаца, чиме је новосадски Дочек већ 31. децембра потврдио зашто је јединствен у Србији, следи 13. јануар који подразумева – готово 50 сати програма, више од 150 извођача, највеће богатство музичких жанрова, више од 40 локација широм града.

Дочек 31. децембра у Новом Саду: https://www.youtube.com/watch?v=6BB0JO7NjBA

Док су три концерта већ распродата, за наступе једне од најбољих харфисткиња света, Кетрин Финч у свечаној Сали Градске куће, електро-поп четворку из Ливерпула Ladytron у Позоришту младих и музику из највећих филмских остварења, коју ће извести Новосадски Биг бенд уз госте у Српском народном позоришту, улазница је остало још врло мало.

Већ седму годину заредом, Дочек ће посетиоце у само у једној вечери, спровести кроз читав град, нудећи јединствену комбинацију музичких праваца и извођача, али и локација.

Од португалске фадо диве Жисел Жоао у Синагоги, британско-бахреинског састава Фламингодс у Културном центру Новог Сада, реномираног симфонијског оркестра Републике Српске, уз бањалучки бенд СОПОТ и специјалног госта балканску соул звезду Марка Лоуиса у Српском народном позоришту, преко турског музичког триа Исландман у Радничком дому, носиоца престижних музичких награди Ришара Галијана у Градској концертној дворани, представника алтернативне сцене Канда, Коџа и Небојша у сали НИС-а, европске и домаће електро комбинације дј-ејева Метју Џонсона, Рунија и 2MUCH у СКЦНС Фабрика и представника младе сцене Zhiva, Кени није мртав, КОИКОИ, Роузи и Jowam у Производњи све до традиције коју на Дочек доносе Браћа Теофиловић, Академски хор Collegium Musicum, Неда Николић трио уз гошћу Данијелу Веселиновић, у културним станицама у околини Новог Сада, али и други извођачи.

Улазнице за Дочек 13. јануара могу се пронаћи на свим продајним местима Гигстикс-а и онлајн на сајту gigstix.com. Партнери Дочека су Ерсте банка, ИДЕА, Birra Moretti, компанија НИС и ДДОР осигурање.

Све информације о Дочеку можете пронаћи на сајту docekns.rs

Извор: ТВ Арс Медија

Фото: В. Величковић

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *