VELIKA GREEN LOVE ŽURKA U PETAK 6. MARTA!

Samo tri dana deli nas od još jedne spektakulrne žurke koju organizuje Green Love festival.

Novosađani će ponovo imati priliku da đuskaju uz maestralnu Fatimu Hajji koja svoju umetnost  podiže na viši nivo. Nakon godinu dana, Fatima se vraća u Novi Sad kako bi publici još jednom priredila nezaboravnu noć.

U petak, 6. marta, veče će uveličati i grandiozni Regal, jedan od vodećih di džejeva u Evropi pa će tako bez sumnje, svi obožavaoci elektronske muzike imati priliku da uživaju u još jednom “zelenom” spektaklu.

Međutim, ovoga puta dame su te koje će predvoditi žurku. Nakon pauze, na Spensu publika će ponovo slušati talentovanu i mladu Leu Dobričić kojoj, zbog svojih veština i umeća za di džej pultom, nije trebalo mnogo da se vine u red naših najpoštovanijih di džejeva.

Ali to nije sve! Rejvere će obradovati još dve lepotice. Seša i di džej Katalina upotpuniće rejv koji nas čeka za samo tri dana, s toga požurite da nabavite svoje ulaznice, jer se ni ovaj Green Love ne sme propustiti.

Nabavite Green card!

Ukoliko spadate u grupu onih koji su na Spensu, na svakoj Green Love žurci, sada imate mogućnost kupovine “zelene” kartice koja vas uvodi na dve odnosno na pet žurki.

Sigurni ste da idete i na žurku 6. marta, ali i na onu 24. aprila? Nabavite Green card po ceni od 2490 dinara.

Svi oni koji će đuskati cele godine uz najveća imena di džej scene, u martu, aprilu, u oktobru obe večeri i decembru, imaju mogućnost da ih pet žurki koštaju 4900 dinara. Sezonske ulaznice vaš čekaju na svim Gigstix prodajnim mestima.

Ulaznice za martovski Green Love festival iznose 1990 dinara i možete ih, takođe, pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

 

Izvor: Green Love Festival

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *