УСKРС СА ЗЕЦОМ ПЕТРОМ У БИОСKОПУ CINEPLEXX ПРОМЕНАДА

Реприза синхронизоване авантуре по цени од 250 динара од 29. априла

У сусрет најрадоснијем празнику, на велико платно биоскопа Cineplexx Променада биоскопа доскакутаће симпатични Зец Петар и његова дружина и то по сјајној цени улазнице од 250 динара. Од 29. априла погледај репризно причу о неваљалом зецу који нас је пре три године насмејао до суза и приковао за седишта. Улазнице по цени од 250 динара у продаји су на благајни биоскопа Cineplexx Променада и путем апликације CineplexxRS.

Анимирано-играни филм ,,Зец Петар“, синхронизован на српски језик, прича никад пре испричану причу о Зецу Петру која почиње тако што Петар и његова цела породица преузму фарму старог господина Грегора и почну је уништавати бацајући воће и поврће на све стране и правећи неред.

Kада на фарму по своје наследство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Али млади Грегор није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Бибу која је уједно и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза што на крају резултира правом битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бибе. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко ван њихове идиличне околине правац у гужву лондонске подземне железнице и све до опасних улица града и назад.Али на крају, Петар мора да схвати да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица.

Трејлер филма ,,Зец Петар“


Празници су прилика за квалитетно проведено време са породицом, а биоскоп Cineplexx Променада нуди тематску забаву на великом платну која се не пропушта. Улазнице по цени од 250 динара у продаји су на благајни биоскопа Cineplexx Променада и путем апликације CineplexxRS.

Извор:  CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *