У ПРОДАЈИ КАРТЕ ЗА СВЕЧАНУ ПРЕМИЈЕРУ ФИЛМА „ВОЈНА АКАДЕМИЈА 5“

Свечана премијера домаћег филма ,,Војна академија 5” на којој ће се публици поклонити и неки од главних актера овог остварења, заказана је за четвртак, 3. октобар од 20:30 часова у биоскопу Синеплекс Променада. Карте су у продаји на благајни биоскопа.

Пети наставак „Војне академије“ доноси авантуре познатих јунака, а у причу уводи и неке нове ликове… Наши омиљени јунаци овога пута пролазе кроз нове животне изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошића који покушава да се врати старој љубави – летењу, борбе за опстанак везе Роксанде и Васиљевића, али и борбе за потомство Саше и Клисуре. Пратимо и авантуре младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када на тест издржљивости долазе њихова пријатељства и љубавне везе.

У главним улогама нашли су се наши познаи глумци Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ђорђе Стојковић, Миодраг Драгичевић и Јован Јовановић. Режију потписује Дејан Зечевић, а за сценарио филма је био задужен Жељко Хубач.

На радост гледалаца дружимо се са омиљеним јунацима у биоскопу Синеплекс Променада.

Улазнице за свечану премијеру филма ,,Војна академија 5” у продаји су на благајни биоскопа.

Трејлер филма ,,Војна академија 5”: https://youtu.be/CK63RqZi_eg

 

 

 

 

 

 

 

Извор: СИНЕПЛЕКС ПАНОНИЈА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *