U PRODAJI KARTE ZA KONCERT ANSAMBLA TANGO JAZZ QUARTET

Od danas u prodaji karte za koncert ansambla

TANGO JAZZ QUARTET iz Argentine!

„Ovo je prvi put da sam čuo neverovatnu fuziju džeza i tanga koja ima smisla i zvuči savršeno“! rekao je čuveni Rišar Galijano o sastavu TANGO JAZZ QUARTET koji će nastupiti u Novom Sadu, u Sinagogi, u ponedeljak 16. avgusta.

Njihov program će biti posvećen velikom Astoru Pjacoli, povodom 100 godina od rođenja ovog velikog argentiskog kompozora i bandoneoniste.

„Na koncertu ćemo napraviti jednu malu melodijsku turneju. Predstavićemo upečatljive teme Pjacoline muzike, kao i neke ključne primere tanga, koji su prethodili njegovoj revoluciji, u čijoj suštini stoji fuzija tanga, klasične muzike i džeza. U toku koncerta, slušaoci će čuti svu raskoš, sentiment, temperament tanga, ali na teritoriji džeza. Možda će ponekad zvučati da smo se od nje malo više udaljili, ali je, ipak, nećemo napustiti”.

Ulaznice po ceni od 600,00 dinara prodaju se u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 9h do 13h.

Rezervacije i kupovine karata na: http://online.muzickaomladina.org/karte//#/login

Tango Jazz Quartet čine četvorica sjajnih muzičara: Martín Rao de Vita, električni bas – Horacio Acosta, klavir – Mauricio Pasculli, bubnjevi i Gustavo Firmenich, klarinet, tenor saksofon. Njihova muzika se može opisati kao smeša melodijskih i ritmičkih obrazaca tanga i harmonija i improvizacije džeza. Do sada su ostvarili  23 turneje i svirali u preko 30 zemalja sveta.

Izvor: MONS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *