TARAMOUNT FILM – NAJAVE ZA AVGUST 2021.

BARUTSKI MILKŠEJK (GUNPOWDER MILKSHAKE)

U bioskopima od 12. avgusta 2021.

 

Režija: Navot Papushado

Uloge: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett i Paul Giamatti

Žanr: akcija, avantura, triler

Scenario: Ehud Lavski

 

Sem (KAREN GILAN) je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet (LINA HIDI), elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojilaju je Firma, nemilosrdn izločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.

Ali kada visokorizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice – Emili (KLOI KOLMAN). Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: Da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama (KARLA GUDŽINO, MIŠEL JEO i ANDŽELA BASET).

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.

Trejler filma:

 

PATROLNE ŠAPE – FILM (PAW PATROL: THE MOVIE)

Pretpremijerno od 15. avgusta u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima od 19. avgusta 2021.

SINHRONIZOVANO

 

Režija: Cal Brunker

Režija sinhronizacije: Milan Antonić

SINHRONIZACIJA: Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić,

Anja Orelj, Jovana Cavnić, Marko Marković, Milan Antonić, Milena Moravčević,

Branislava Jevtić, Milan Tubić, Ivana Tenjović, Mateja Vukašnović, Nikola

Todorović

Glasovi: Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian

West,  Randall Park, Dax Shepard with Tyler Perry i Jimmy Kimmel

Žanr: animirana avantura

Scenario: Billy Frolick, Cal Brunker, Bob Barlen

Producent: Jennifer Dodge p.g.a.

Sadržaj: PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sas vojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina! Originalnoj glumačkoj ekipi navelikom plantu pridružuju se novi glasovi Ijan Armitidž,  Marsaj Martin, Jara Šahidi, Kim Kardašijan Vest, Randal Park, Deks Šepard, Tajler Peri, Džimi Kimel i Vil Brisbin.

Trejler filma:

 

STILVOTER (STILLWATER)

U bioskopima od 19. avgusta 2021.

Režija: Tom McCarthy

Uloge: Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin

Scenario: Tom McCarthy, Marcus Hinchey, Thomas Bidegain, Noe Debre, Tom McCarthy

Producenti: Steve Golin, Tom McCarthy, Jonathan King, Liza Chasin

Sadržaj: Film prati priču radnika na naftnoj bušotini (Met Dejmon), koji putuje u Marsej da poseti svoju otuđenu ćerku koja je u zatvoru zbog ubistva koje tvrdi da nije počinila. Suočen sa jezičkim barijerama, kulturološkim razlikama i komplikovanim pravnim sistemom, Bil sprovodi ličnu misiju da oslobodi ćerku. U tom procesu sprijateljuje se sa lokalnom ženom i njenom malom ćerkom i kreće na lično putovanje razotkrivanja i većeg osećaja pripadnosti svetu.

Trejler filma:

KENDIMEN (CANDYMAN)

U bioskopima od 26. avgusta 2021.

 

Režija: Nia DaCosta

Uloge: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo

Scenario: Jordan Peele & Win Rosenfeld i Nia DaCosta

Žanr: Horor

Studio: Universal Studio

Ne izgovaraj njegovo ime.

Ove jeseni, dobitnik Oskara, Džordan Pil, oslobodiće potpuno osveženu urbanu legendu koja ledi krv u žilama, kojom su vas stariji prijatelji ili rođaci sigurno plašili pred spavanje: Kendimen. Mlada rediteljka u usponu, Nia Dakosta, režira ovu savremenu reinkarnaciju kultnog klasika.

Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta za redom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime. Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena. Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.

Trejler filma:

Izvor: Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *