U PETAK GREEN LOVE FESTIVAL, SUBOTA REZERVISANA ZA KRANKŠVESTER

Hala 2 Novosadskog sajma definitivno i u decembru nastavlja sa dobrim svirkama, koncertima velikih izvođača i zato zasluženo nosi epitet popularnog mesta za kulturu i umetnost. Nakon koncerta Goblina koji je održan prošlog vikenda, ove subote, 10. decembra publika će slušati poznati hip-hop duo iz Osijeka – Krankšvester. 

Članovi sastava Krankšveser su 3ki Stil (Davor Miletić) i Sett (Hrvoje Marjanović) na muzičkoj sceni kao duo su više od deset godina. Zbog svojih satiričnih, ironičnih, duhovitih tekstova i jedinsvenog izraza su brzo postali miljenici čitavog regiona. Gaber, Ćerka, Slava, Pošalji Sliku, Šta ti znaš o meni su samo neke od pesama koje su postale regionalni hitovi i koje će novosadska publika imati priliku da čuje u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu prepoznatljivom po odličnim koncertima velikih imena.

Kroz svoje pesme, oni publici nude drugačije viđenje muzike, humora i pogleda na svet, obrađujući teme koje se tiču svih nas, odnose među ljudima na jedinstven i duhovit način. Pored publike koja ih obožava, kritičari su ti koji takođe govore u prilog stvaralaštva ovog dua, pa je tako sve više recenzija kako albuma tako i koncerata, svakako afirmativnog karakatera.

Njihovi koncerti su spektakli, a publiku svakako i ovog puta čeka audio-vizuelni spektakl u Hali 2 Novosadskog sajma.

Elektromagija u petak

Dan ranije, 9. decembra publika će u Hali 2 đuskati na Green Love festivalu koji će ovog puta okupiti snažnu ekipu di-džejeva kao što je Metodi Hristov, Miloš Vujović i RanchaTek.

Noć za pamćenje obeležiće sada već domaći Metodi Hristov kome je 2014. godina bila presudna u karijeri jer je njegovo izdanje „Step Outside“ proglašeno, kao jedno od najboljih traka koje su se mogle čuti na Ibici te sezone. Svako naredno izdanje, izazivalo je kod publike oduševljenje te je tako dospeo do Amerije i Azije, dok je stalan gost evropskih klubova i festivala.

Rame uz rame sa njim, isto veče, nastupiće fenomenalni Miloš Vujović sa kojim je luda noć zagarantovana, kao Ranchatek i njegov fenomenalni zvuk.

Ulaznice, svi zainteresovani, mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima kao i putem njihovog sajta.

Izvor: Hala 2 Novosadskog sajma

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *