ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА НОВОГ САДА УЧЕСТВУЈЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ О ДУНАВУ И ТУРИЗМУ У БЕОГРАДУ 3-5.12.2018. ГОДИНЕ

Дунавска конференција се ове године по први пут одржава у Србији, у Београду, у периоду од 3. до 5. децембра, где ће окупити 300 учесника и делегата из читаве Европе, који се баве „туризмом на Дунаву“ и планирају у наредном периоду да у наше крајеве доведу туристе бродом. Ово је прилика за Туристичку организацију Града Новог Сада да представи понуду града која може утицати на продужетак дужине боравка туриста који плове Дунавом. Током Дунавске конференције ТОНС ће представити понуду града кроз четири тематске руте, а то су: Центар града, Петроварадинска тврђава, Сремски Карловци и гастрономска понуда Војвођанског подручја на салашу.

ТОНС ће овом приликом представити установе културе, мале поизвођаче, аутентичне производе и све оно што Нови Сад чини јединственим.

Након конференције део учесника ће се прикључити пост конференцијском обиласку Новог Сада, где ће имати прилику да виде понуду која ће им у време трајања конференције (3-5.12.2018. године у Београду) бити представљена. Учесници ће поред обиласка града, Петроварадинске тврђаве и Сремских Карловаца, бити у прилици да доживе Војводину кроз дегустацију традиционалне хране и пића где ће се упознати са обичајима ове регије.

 

Извор: Туристичка организација Града Новог Сада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.