КОНЦЕРТ „ЗОРАН ПЕВА АРСЕНА“ 20. НОВЕМБРА У КОМБАНК ДВОРАНИ

ПРЕДИН И МАТИЈА ДЕДИЋ ЗАЈЕДНО НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ Ове јесени Комбанк Дворана биће богатија за још…