СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ САЈМА РИБОЛОВА И ОПРЕМЕ ЗА БОРАВАК У ПРИРОДИ

Сајам риболова и опреме за боравак у природи

Од 19. до 22. априла
Хала 1 Новосадског сајма
Радно време од 10 до 19 часова

Наступиће 60 излагача из Србије, Мађарске и Босне и Херцеговине. Поред дистрибутера и заступника, међу онима који ће се представити током четири дана су и спортски риболовни савези и удружења – Савез спортских риболоваца Србије, Уједињени риболовци Србије, Савез бућкароша Србије, Риболовачки савез Војводине. Између осталих, наступиће и Покрет горана Сремске Митровице, Специјални резерват природе Засавица, Рибарско газдинство Ечка, Profifishing, Capriolo, Eurofishing, Travar, Top Gun, Nautic Plast, Grand Motors, Kajak House Club, чарде, као и бројни мануфактуристи.

Приредба посвећена риболовцима професионалцима, али и аматерима, као и свим љубитељима боравка у природи, доноси прибор и опрему за риболов, конфекцију и обућу, ваздушне пушке, ловачке лампе, речне чамце, кануе за спортско веслање и за риболов, ванбродске моторе, наутичку, планинарску и опрему за бициклизам, бицикле… Биће ту и џипова и скутера, кровних носача за аутомобиле и пртљажника за бицикле, акваријума са шаранима и црвенперкама и информација о риболовном туризму. Мануфактуристи ће понудити вараличарску опрему, мреже и гардеробу.

ЗАБАВА ЗА ПОСЕТИОЦЕ

Новосадски сајам ће, током четири дана, за посетиоце организовати и атрактивне пратеће садржаје.

На Полигонима спретности и вештина предвиђено је да првенствено буду анимирани посетиоци предшколског и школског узраста. Тримекс спорт ће организовати представљање уређаја и опреме за вежбање менталне концентрације и повећање способности код свих узраста кроз показне вежбе у виду реалног мерења концентрације и дидактичке игре као што је вожња аутомобила, лет и управљање авионом у симулатору лета. Предвиђено је и представљање витешког реда средњовековних српских витезова који се активно такмиче и вежбају борилачке вештине тог доба, извиђачке организације, ронилачког савеза са опремом кроз спортске, истраживачке и рекреативне активности и видео пројекције филмова о роњењу. Показну вожњу БМX бицикла извешће државни првак у акробацијама, а биће презентовани и новитети из области бициклизма и оутдора. На полигонима спретности MP Tropic ће организовати и Стрелиште.

Посетиоце са купљеним улазницама очекује Поклон-игра. Извлачење добитника награда биће у недељу, 22. априла.

Током Сајма риболова и опреме за боравак у природи мађарска бања „Гyомаедрод Лигет Фурдо” ће промовисати Спа Парк и кампинг, а свакодневно припремати гастрономске специјалитете и организовати дегустације. Наступиће и Удужење „Кисачке жене”, као и слатки шарени камион ДД Кинг.
Улаз у Халу 1, током Сајма риболова и опреме за боравак у природи, уместо из Ауле Новосадског сајма, биће организован из Хајдук Вељкове улице.

Радно време Сајма је од 10 до 19 часова.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *