СУПЕР УТОРАК У АРЕНИ CINAPLEX ПО ЦЕНИ ОД 150 ДИНАРА

У уторак, 5. фебруара Арена Cinaplex поклања својим посетиоцима супер уторак!

Цена улазница за сваки од филмова са репертоара износиће само 150 динара, а HAPPY DAY ћемо 5. фебруара претворити у још забавнији биоскопски дан. Супер биоскопски дан постао је традиционално омиљена акција фанова Арене Cineplex коју централни новосадски мултиплекс организује сваке године.

Како би биоскопски доживљај био потпун, Арена Cineplex ће обезбедити филмофилима и две специјалне СУПЕР ЦОМБО понуде које обухватају средње кокице и точени сок 0,25 по цени од 150 динара или џамбо кокице и 2 точена сока 0,25 по цени од 250 динара.

Филмови који ће бити приказани током овог супер биоскопског дана су неки од најактуелнијих наслова како за најмлађе, тако и за старије. Неки од наслова који ће се наћи на репертоару 5. фебруара су Такси блуз, Повратак Мери Попинс, Марија Стјуарт краљица Шкотске, Escape room, Јужни ветар, Ралф растура интернет – Разбијач Ралф 2, Спајдермен – Нови свет, Гринч, Крцко Орашчић и многи други.

Због великог интересовања, карте није могуће резервисати него ће бити омогућена искључиво физичка продаја на благајнама Арене Cineplex.

Карте ће бити у продаји од 1. фебруара од 18 часова.

 

Извор: Арена Cinaplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.