СТИГАО ПРВИ ТРЕЈЛЕР ИГРАНОГ ФИЛМА „КРАЉ ЛАВОВА“

Један од најомиљенијих анимираних филмова свих времена „КРАЉ ЛАВОВА“добио је своју играну верзију и у биоскопе стиже 18. јула 2019. године и то у две верзије, синхронизовано и титловано!

После 25 година публика ће имати прилику да се подсети ванвременских ликова који владају афричким пространствима, Муфасом, Симбом, Налом, Тимоном, Пумбом, Скаром и осталима, а нове генерације да се по први пут упознају са њима, уз прелепе боје, мелодије и најнежније емоције.

Своје гласове главним ликовима, у невероватној прича о породици, љубави, части, похлепи и пријатељству, која буди осећања и мами осмехе, у титлованој филма позајмили су Доналд Гловер, Сет Роген, Чуител Еџиофор, Били Ајхнер, Џон Оливер, Киган – Мајкл Ки, Бијонсе Ноулс – Картер, Џејмс Ерл Џонс и многи други.

„КРАЉ ЛАВОВА“ је топао филм који је обележио многа детињства и утицао на одрастање, неке од нас и расплакао али свакако у свима нама пробудио јаке емоције. То је разлог због којег многи тврде да се то анимирано остварење може сврстати у ремек-дела филмске уметности и са великим нестрпљењем очекују играну верзију чија је премијера најављена за следеће лето.

Титловани трејлер погледајте путем линка:

 

Синхронизовани трејлер налази се на линку:

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *