sony acid pro 7 manual free adobe after effects cs6 installer free free adobe photoshop cs3 extended version 10.0 free game candy crush soda saga for pc microsoft project 2013 basics free
Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > STAND UP SRĐANA OLMANA “PRAVDA ZA OLMANA” U ARENI CINEPLEX 16. MAJA

STAND UP SRĐANA OLMANA “PRAVDA ZA OLMANA” U ARENI CINEPLEX 16. MAJA

Nakon uspešnih stand up večeri i rasprodatih sala, Srđan Olman se vraća u Arenu Cineplex sa  nastupom “Pravda za Olmana” koji će prvi put u Areni izvesti u ponedeljak, 16. maja u 20 časova. Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Uvek je dobar trenutak za smeh i opuštanje uz sjajan stand up show koji je pripremio nosilac titule “Najbolji komičar Srbije” iz 2014. godine, Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om “Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno problemima tokom  Srđanovog detinjstva. Da li je kivi voće ili životnja, zašto šah nije za muškarce, kako se proveo na letu za Kanadu i odakle strah od letenja i kako je biti trezan na Exitu, samo su neke teme o kojima Olman priča u njegovoj “pravdi”.

Obezbedite svoje mesto na vreme, jer vas očekuje nezaboravan stand up show!

Ulaznice u prodaji

 Izvor: Arena Cineplex

Оставите одговор

Top