SEPTEMBAR POD ZVEZDAMA U HALI 2

Početak sezone u Hali Novosadskog sajma zasigurno će biti spektakularan jer u Novi Sad dolaze Mile Kekin i Let 3.

Za sam kraj leta, ljubitelji roka i panka doživeće svojevrsni energetski potres jer će 9. septembra u Hali 2 nastupiti Mile Kekin. On svako nije običan muzičar – Kekin je muzički tornado koji ostavlja neizbrisiv trag na svakoj pozornici koju osvoji.

Od srčanih ritmova do životnih, njegova muzika odzvanja suštinom života, ljubavi i pobune. Njegov karakterističan spoj roka, panka i regea stvara vanvremenski muzički koktel kom je nemoguće odoleti. Istrajan i beskompromisan – Mile je pripremio muzičko putovanje koje nadilazi granice i budi emocije, dok njegov glas poziva na borbu.

Pozvani ste da uronite čaroliju koju pravi Kekin, u noći 9. septembra, koja će biti nezaboravna.

Muzički bunt i vibracije koje se pamte

Druga polovina septembra u Hali 2 takođe će vrveti od odlične energije i strastvene atmosfere za koju će se pobrinuti riječki Let 3. Pozivamo vas da 23. septembra zaronite u svet Let 3 – muzičku oluju koja ne poznaje granice. Ova kultna hrvatska grupa je više od benda – to je pokret, prkosno muzičko iskustvo koje pomera granice i oslobađa dušu.

Njihova muzika je hrabro prostrujala s provokativnim stihovima i energijom koja preplavljuje svaku pozornicu. Let 3 ne prati trendove, oni ih stvaraju, dajući svakom nastupu nesvakidašnju draž i nezaboravan doživljaj.

Uz svoje nezaboravne nastupe, Let 3 je postao sinonim za hrabrost, umetničku slobodu i izazivanje normi. Njihova muzika nije samo zvuk, već i izražavanje suštine, stav koji inspiriše generacije.

Dođite i doživite osećaj slobode i adrenalina uz Let 3. Njihov zvuk ne samo da će vas pogoditi, već će vas obuzeti u noći koju ćete zasigurno dugo pamtiti.

Ulaznice za oba koncerta, možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Izvor: Hala 2 Novosadskog sajma

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *