eset smart security 6 free full version with crack free get pip py download for windows 10 download ppsspp for pc windows 10 download powershell ise windows 10 adobe photoshop cs3 extended version 10.0 free adobe premiere pro cc 2015 open captions free adobe cc illustrator free free
Налазите се овде
Почетна > Друштво > САМИТ ЖЕНА ЛИДЕРА НА БЕЛОМ ДВОРУ

САМИТ ЖЕНА ЛИДЕРА НА БЕЛОМ ДВОРУ

Други Самит жена лидера биће одржан 24. јуна на Белом двору уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије. Тема овогодишњег самита је „Women Leading Change“, а према речима Данијеле Голић оснивача Самита овогодишњи догађај биће вече за инспирацију, повезивање и синергију. Догађај ће званично отворити Татјана Матић, министарка трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Према речима Данијеле Голић као и моного пута до сада, у периоду великих промена и криза и период за њима је показао да је свака криза прилика за раст и развој и да је сваки изазов тест за будућност.

-Прошла година је била специфична по много чему и много жена се нашло на раскрсници: како опстати, шта променити, шта побољшати да се пословање не угаси. Све то нам је показало да ако смо једна другој подршка можемо много тога да постигнемо на личном и професионалном плану. Зато смо након Самита, у септембру прошле године основали и Академију Самита жена лидера, коју је већ у прва два месеца похађало око 150 жена. Kључне теме биле су„soft skills“ и дигитални маркетинг, управо оне теме које су женама у бизнису неопходне – истакла је Данијела Голић.


У децембру прошле године Самит жена лидера је покренуо хуманитарну акцију прикупљања пакетића за малишане без родитељског старања. Ова акција је покренута у 10 градова Србије где је прикупљено више од 600 пакетића за најмлађе којима је то било најпотребније.
У марту ове године организовале су „Бизнис ментор програм“за који се пријавило више од 250 жена.

-Међу нама је доста жена које иза себе имају деценије успешног рада и огромно искуство. Управо оне своје знање преносе полазницама Бизнис Ментор програма. Једна од полазница Бизнис Ментор програма је и Јасна Драгојевић, оснивач „Welcome to Mimoland“, дигиталног и физичког концепта које путовање авионом претвара у едукативно забавно искуство за целу породицу. Јасна је посао покренула уз подизање кредита у Абу Дабију, а кроз наш Бизнис Ментор програм је добила знања и могућност да аплицира за програме продршке женском предузетништву у Србији и могућност да своје производе пласира и на нашем тржишту – изјавила је Данијела Голић која каже да су је управо овакви примери добре праксе мотивисали да за други Самит доведе еклузивне говорнике, жене које из свог искуства могу говорити о изазовима са којима су се сусретале кроз теме као што су: „Жене лидери данашњице“ и „Важност личног брендинга у пословању“.


У оквиру панела „Жене лидери данашњице“ говориће Маја Зелихић, Fulbrajt  специјалиста ипродекан за напредне студије Форбсовог колеџа за бизнис и технологију, Аризона USA, Маријана Василесцу, председница извршног одбора Sberbank Србија и Јелена Јечменић, директор за глобална партнерства компаније Comtrade. На панелу „Важност личног брендинга у пословању“ говориће Ана Мирковић суоснивач Института за дигиталне комуникације и Дина Јаневски Фарчић, виши потпредседник за Маркетинг компаније Centili.

-Искрено верујем да је наша улога да препознамо и инвестирамо у оне идеје , бизнисе и жене које могу да нас наследе и да дамо прилику онима који почињу или су у фази раста и развоја – истакла је Данијела Голић која верује да ће и други Самит бити полазна основа за умрежавање и јачање жена предузетница у Србији и покретање неких нових хуманитарних акција.
Више о Самиту жена лидера можете погледати на сајту:http://samitzenalidera.com/index.html

Извор: PRESS OFFICE – Full Service Agency

Оставите одговор

Top