LETO NA PORODIČNOM DANU U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA

Nova sinhronizovana Dizni Piksar animacija za sve mališane 20. juna

 

Kada se Dizni i Piksar udruže finalni proizvod uvek bude prepun zabave, poučnih priča i fenomenalne animacije. Sinhronizovana avantura ,,Luka“ očekuje vas u bioskopu Cineplexx Promenada, na Porodičnom danu u nedelju 20. juna od 12 do 17 časova. Karte su u prodaji.

Sladoled, vespe, ukusne paste, prelepi italijanski pirmorski gradić, vode nas na putovanje iz snova. Okupi ukućane i drugare i povedi ih na Porodični dan, a bioskop Cineplexx Promenada će obezbediti pored sjajne zabave i uspomenu na ovo druženje, jer sve mališane očekuje originalan poklon poster filma ,,Luka“.

Priča je smeštena u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, koja prati dečaka koji provodi nezaboravno leto. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. Karakter glavnog negativca dočarao je glumac Uroš Jovčić. Glasove u animaciji ,,Luka“ su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice – Đulije Markovaldo kojoj glas pozajmljuje Darija Vračević.

Od tvoraca filmova ,,Koko“, ,,U mojoj glavi“ i „Prča o igračkama“ stiže još jedan dobar razlog da posetiš bioskop Cineplexx Promenada i budeš deo Porodičnog dana 20. juna.

Trejler filma:

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Luka“ u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *