ПРВИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ФИЛМСКЕ КОМЕДИЈЕ – „COMEDY FEST“ У АРЕНИ СИНЕПЛЕКС

У периоду од 25. до 29. маја ове године биће одржан први Међународни фестивал филмске комедије –„COMEDY FEST“, чији је идејни творац Гордана Грубјешић, а оснивачи и извршни продуценти су Superstar Culture  и FAME Solutions.

Вођени идејом да комедију треба схватити озбиљно, програмски директор Драган Јеличић и селектор Димитрије Војнов, осмислили су за прво издање фестивала девет програмских целина, у склопу којих ће бити приказано 15 премијерних наслова и 35 реприза.

Први „COMEDY FEST“ трајаће пет дана и дешаваће се у пет градова и девет биоскопа. Укупно 50 филмова биће приказано кроз премијерни и репризни програм, али и кроз посебно осмишљене селекције – црне комедије, фудбалске комедије, италијанске секси комедије, комедије из региона, крими комедије, студентске и кратке комедије, те селекцију романтичних комедија.

У Новом Саду, у биоскопу Арена Синеплекс, биће одржано 15 пројекција, међу којима су нека од најбољих комедија које долазе из Холандије, Немачке, Америке, Италије, Француске…

 

На програму новосадског издања „COMEDY FEST“-а наћи ће се Сценариста, Фини момци, Торенте 5, Изненађење, Кво Вадо, Кики, Љубав је брза, Острво љубави, Због тебе променићу презиме, опет, Сахранити бившу, Ноћ уочи Божића, Елвис и Никсон, Виски танго фокстрот, Посетиоци 3: Револуција, Те луде 80-е, Три мушкарца и онај четврти.

Сваког дана биће одржане по три пројекције у терминима од 18, 20 и 22 часа, а цена улазнице износи 350 динара. Карте су у претпродаји.

Comedy fest- Arena Cineplex

 

 

Арена Синеплекс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *