ПРВА РЕГИОНАЛНА CAPITAL MARKET КОНФЕРЕНЦИЈА

ReCap – Регионална Capital Market конференција одржаће се 22. и 23. маја у Београду, у простору Impact Hub-а Београд и Дома омладине Београда. Повезаће предузетнике, менторе и потенцијалне импакт инвеститоре из Србије и региона, са циљем да допринесе бржој размени знања и вештина, као и расту броја стратешких партнерстава која би допринела инвестицијама у екосистему подршке предузетништву на Балкану.


ReCap – Регионална Capital Market конференција одржаће се 22. и 23. маја у Београду, са циљем да се повезужу предузетници, ментори и потенцијални (импакт) инвеститори из Србије и региона. ReCap је лабораторија која укршта вештине преговарања и међусобног повезивања са стицањем нових знања. Представља својеврсну прилику за изградњу односа на релацији предузетник-инвеститор, у цију подстицања праксе фер инвестиција.

ReCap је окружење у коме су инвеститори позвани да активирају своју мрежу и тако покрену ток инвестиција, предузетници показажу аутентичност и одрживост својих пословних подухвата, а ментори прошире свој професионални утицај. ReCap ће свим учесницима пружити интерактивно искуство усмерено ка иновативним моделима у инвестирању, који су неопходни за велики број стартупа у Србији и региону у оквиру њихове наредне фазе развоја. ReCap доприноси бржем стицању знања и вештина, као и расту броја стратешких партнерстава и инвестиција у предузетничком екосистему.

ReCap се састоји из мастер цласс-ова, радионица, радних група и посредованих разговора предузетника, инвеститора и ментора. На конференцији ће бити представљене различите праксе и механзми инвестирања прилагођени предузетничком екосистему региона, међу којима су индивидуалне инвестиције, импацт фондови, као и хибридни модели.

Први дан ReCap конференције се одржава у простору Impact Hub-а (Македонска 21, Београд) превасходно у формату радних група које ће се бавити односом између предузетника, ментора и инвеститора. Ове групе ће бити формиране по моделу peer2peer  (entrepreneurs2mentors2investors) и фокусирати се на чињеницу да су инвестиције неретко резултат, колико одрживости инвестиционих прилика, толико и оствареног поверења.

Првог дана ReCap -а можете очекивати да се сретнете са преко 100 учесника, углавном предузетника, ментора, и инвеститора. Све заинтресоване предузетнике, менторе или инвеститоре који желе да учествује у првом дану ReCap конференције молимо да попуне онлине пријаву. Учешће у првом дану омогућава улазак и на други дан конференције у Дому омладине Београда.

Други дан ReCap конференције одржава се у простору Дома Омладине Београда (Македонска 22) са идејом да предузетници, ментори, инвеститори, као и друге сродне организације прикажу неке од својих идеја широј јавности. У овом дану учесници ће присуствовати динамичном програму у коме ће се кратки мастер цласс-ови смењивати са посредованим нетwоркинг-ом.

Другог дана ReCap -а можете очекивати да се сусретнете и повежете са неким од преко 200 учесника конференције. Све заинтресоване који желе да учествују у другом дану ReCap конференције молимо да попуне онлине пријаву.

Улазак на конференцију се обезбеђује кроз подршку у износу од 950,00 РСД која ће бити усмерена ка једном од импакт предузећа активних у Impact Hub-у. Детаљне информације о предузећима која можете подржати, као и регистрацији, добијају се преко мејл адресе по извршеној пријави.

ReCap организује Impact Hub као део програма Launchpad – пројекат убрзаног развоја пословања , подржаног од стране USAID Србија.

Погледајте комплетну агенду ReCap конференције овде.

Комплетан материјал, као и фотографије можете пронаћи овде.

 

 

Извор:Impact hub Београд

 

 

Ажурирао: М.О.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.