ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА – БЕБА БРИЏИТ ЏОНС – АРЕНА CINEPLEX – 08.09.2016.

У четвртак, 08.09. на премијери филма „Беба Бриџит Џонс“ која почиње у 20 часова, организујемо још једно Женско вече.

BEBA BRIDŽIT DŽONS

Glam box 2

Женски део публике очекују поклони изненађења, а  најсрећније посетитељке добиће Glam Box, кутију ексклузивне козметике. Карте су у продаји.

Оскаровцима Рене Зелвегер и Колину Фирту придружује се Патрик Демпси у новом наставку приче о омиљеној сингл девојци целог света, „Беба Бриџит Џонс”. У режији Шерон Магвајер, нови филм из вољеног серијала заснованог на хероини коју је створила Хелен Филдинг, говори о Бриџитиној неочекиваној трудноћи. После раскида с Марком Дарсијем (Фирт), Бриџитин (Зелвегер) “срећни до краја живота” план није кренуо како треба. Поново сама у четрдесетима, она одлучује да се фокусира на свој посао као топ продуцента вести и да се окружи старим и новим пријатељима. Коначно, Бриџит држи све под контролом. Шта може да пође наопако?

Онда ће се њен љубавни живот преокренути и упознаће маркантног Американца по имену Џек (Демпси), удварача који је потпуно другачији од г. Дарсија. У неочекиваном преокрету, она ће остати трудна, али постоји зачкољица… може само 50 посто да буде сигурна ко је бебин отац.

Трејлер филма можете погледати путем следећег линка:

Извор: АРЕНА CINEPLEX

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.