ПРЕМИЈЕРА ,,FAST AND FURIOUS“ 8 У AРЕНИ CINEPLEX

Филм „Паклене улице 8 (FAST & FURIOUS 8)“

У биоскопима од 20. априла 2017

Режија: F. Gary Gray

Улоге: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson,

Chris “Ludacris” Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood kao i Kurt Russell i Charlize Theron,

Сценарио:  Chris Morgan

FAST AND FURIOUS

После „Паклених улица 7“ из 2015, једног од филмова који су најбрже у историји зарадили милијарду долара на светским благајнама и шестог по реду највећег светског филма свих времена, стиже најновије поглавље једне од најпопуларнијих и најдуговечнији филмских серијала свих времена: ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 8.
Сад кад су Дом и Лети на меденом месецу, Брајан и Миа се повукли из игре, а остатак екипе ослобођен свих оптужби, овај тим који вечито путује по свету почео је да води нешто налик нормалном животу. Али кад мистериозна жена (оскаровка Шарлиз Терон) заведе Дома у свет криминала из ког изгледа да не може да побегне и кад изда оне најближе њему, екипа ће се сусрести с најтежим изазовом који ће их довести пред тест какав никад пре нису имали.

Од обала Кубе и улица Њујорка, преко ледених равница код Баренцовог мора, наша елитна јединица ће прећи цео свет не би ли спречила анархисту да покрене хаос на светској сцени… и вратила кући човека који је од њих направио породицу.

У филму „Паклене улице 8“, Вину Дизелу се придружују звезде из претходних делова укључујући Двејна Џонсона, Џејсона Стетама, Мишел Родригез, Тајриса Гибсона, Криса „Лудакриса“ Бриџиса, Натали Емануел, Елсу Патаки и Курта Расела. Поред Шарлиз Терон, у серијалу се по први пут појављују Скот Иствуд и оскаровка Хелен Мирен.

 

Извор: Арена Cineplex

Aжурирао: А.Р.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *