PRELEPA ANIMIRANA AVANTURA „NEUKROTIVI SPIRIT“ STIŽE U NAŠE BIOSKOPE

NEUKROTIVI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED)

Pretpremijerno od 24. juna u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima od 29. jula 2021.

SINHRONIZOVANO

 

Režija: Elaine Bogan

Režija sinhronizacije: Dušica Novaković

Uloge: Isabela Merced, Julianne Moore, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin, Mckenna Grace,

Walton Goggins, Andre Braugher i Eiza González

Sinhronizacija: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković,

Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković, Sergej Bulatović

Žanr: animirani

Producent: Karen Foster

Studio: Universal / Dreamworks

Epska avantura NEUKROTIVI SPIRIT je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna.

Ovo je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Laki Preskot (Izabela Moner/Irina Arsenijević) zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro (Eisa Gonzalez), neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore (dobitnica Oskara Džulijen Mur/ Dušica Novaković) izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol/ Milan Antonić), u Miradero.

Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun (Darija Vračević) i Pru Grejndžer (Ivona Rambosek). Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer (Aleksandar Gligorić), najbolji je prijatelj Lakinog oca.

Kada bezosećajni kauboj (nominovan za nagradu Emi Volton Gogins) i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.

Trejler filma:

Izvor:  Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *