PRED NASTUP U BEOGRADU, DUB FX PREDSTAVIO NOVI SINGL „NO MORE“ SA PREDSTOJEĆEG ALBUMA „INFINITE REFLECTION“

Nakon što je prošle nedelje objavio prvi singl „Cracks In the Mirror” sa svog predstojećeg albuma „Infinite Reflection”, Dub FX, baš kao što je i obećao, publici je predstavio još jedno novo muzičko izdanje pod nazivom „No more”. Novom pesmom ponovo je pokazao zašto potpuno zasluženo već gotovo dve decenije nosi titulu vizionara i društvenog aktiviste, budući da je ovaj australijski muzičar u novoj pesmi doneo snažne antiratne poruke. Povodom predstojećeg LP izdanja započinje i koncertnu turneju pod nazivom „Infinite Reflection Tour”, u okviru koje će 23. septembra nastupiti u Barutani, a aktuelne cene ulaznica važe još danas!

Već u prvoj pesmi sa albuma „Infinite Reflection”,  Cracks In the Mirror”, Dub FX preplavio je fanove emotivnim zvukom u koji je savršeno uklopio snažnu društvenu poruku. Na jednako moćan način nastavio je svoju seriju singlova koje će uklopiti u album, a drugi u nizu je upravo No more. Australijski muzičar nije odustao od slanja jakih socijalno angažovanih poruka i borbe da osvesti sve generacije o aktuelnim temama i problemima u društvu. U ovom moćnom i emotivnom ostvarenju, glasno poručuje da svet želi mir, a ne rat, bombe, pištolje i nevine žrtve, dok na kristalano jasan način poziva vojnike da spuste svoje oružje.

Dub FX započinje svoju 15. evropsku turneju pod nazivom „Infinite Reflection Tour” 21. septembra, a svega dva dana nakon jakog starta stiže i u Beograd, gde će u Barutani 23. septembra promovisati svoj novi, dugoočekivani album. Fanovima je za tu priliku, pored nove muzike, obećao magično iskustvo i jedinstveni miks energičnih i impresivnih nastupa koji će sve prisutne odvesti u drugu dimenziju. Tim povodom, Dub FX će u narednom periodu objavljivati  po jedan singl svakog petka.

Novi Exitov događaj organizovan u saradnji sa Barutanom doneće fanovima Dub FX-ov specifičan zvuk i, kako je sam umetnik naglasio, novu dimenziju koncertnog nastupa. Ovo nije prva Exitova saradnja sa australijskim muzičarem, budući da je samo na EXIT festivalu do sada nastupao dva puta, i to 2014. i 2019. godine, a o njegovoj jakoj konekciji sa domaćom publikom najbolje govori činjenica da je te 2014. godine imao i svoj street show u centru Novog Sada.

Veoma ograničen kontingent ulaznica za beogradski nastup Dub FX-a dostupan je na sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tixa, po promotivnoj ceni od 1.200 dinara, a aktuelna cena ulaznica važi samo još danas!

Izvor: EXIT Press

Foto: EXIT promo

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *