„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА АНАБЕЛУ КУЛАЧАНИН

У понедељак 07. августа акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Анабели Кулачанин. Тог дана улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Анабела је рођена 2009. године, оболела је од Дауновог синдрома, уз бројне тегобе изазване последицама ове болести, због чега су јој потребне терапије дефектолога, физиотерапеута, логопеда, дерматолога… Мајка јој је самохрани родитељ, уз то је и незапослена, живе у подстанарском стану, што додатно отежава њихову ионако тешку животну ситуацију.

Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне терапије као и адекватна помагалa – наочаре, лекове и суплементе за побољшање стања у ком се налази.

У акцији прикупљања средстава за Андреја Главоњића, прошлог понедељка, укупно је прикупљено 190.140,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Извор: ЈКП Градско зеленило

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *