ПРЕ EUROSONIC ФЕСТИВАЛА, БЕНД МАиКА НАСТУПА У НОВОМ САДУ ЗА ДОЧЕК 7527.

Српско-хрватско-црногорски састав МАиКА, који спаја традиционални, балкански мелос, веселе ритмове и који карактерише енергични наступ одржаче концерт у Студију М 13. јануара у склопу Дочека 7527.
Публика ће имати прилике да ужива у звуцима трубе, саксофона и хармонике, као и сјајним женским вокалима у комбинацији са необузданим ритмом и електронским ефектима. Својим шармом и врхунском енергијом подићи ће публику ноге и учинити друго новогодишње славље незаборавним.
Бенд МАиКА једини је извођач из Србије који ће наступити на престижном холандском Eurosonic фестивалу који сваке године посети преко 40.000 људи од чега представници 400 највећих светских фестивала и 4.000 људи из музичке индустрије из целог света.
Концерт на Дочеку 7527. уследиће након успешне летње турнеје бенда када су наступили на турнеји са Гогол Борделом, затим на Еџит фестивалу, „Дев9т“ и „ Revolution“ „-у, али и на “ Boomtown fair“ фестивалу у Великој Британији.
Чланови МАиКА-е описују себе као необичан и аутентичан бенд који користи хармонику, саксофон, трубу и два женска вокала у комбинацији са врцавим мелодијама и електро звуцима.
Свој деби албум под називом „ Balkannibalism” објавили су 2018. године, а већина песама снимљена је на енглеском језику, од којих су широј публици представљена два сингла „„River Sava“ и „Share of your life“.
Уколико сте љубитељи страствених ритмова који покрећу на плес, резервишите 13. јануар, и набавите улазницу за Студио М и ђускајте уз МАиКА-у!
Карте су доступне на: http://gigstix.com/sve-ulaznice/13-docek7527/2531-maika
У оквиру Дочека 7527. у Новом Саду наступиће и Роби Лакатос, Роман Симовић, Партибрејкерс, Ритам нереда, Атомско склониште, Лена Ковачевић, Вром, Сања Илић и Балканика, Земља грува, Дел Арно Банд, Сајси Мс & Ђ БКО, Битипатиби, Ђорђе Миљеновић, Planet of Zeus , Сана Гарић, Гарави Сокак, Ђ Марко Милићевић, Бењамин Фехр б2б Sloxxx , Немесис, Рензо Спитери, Јосип А Лисац, Чичини чворци, Плави птичић. Удружење Високо Ц и Јована Балашевић извешће оперу за децу “Баш Челик”, Лудифико и Креативни погон Кабаре Бре уз Александар Дујин Бенд, док ће у Галерији Матице српске бити изведен мјузикл “Ко се боји Исадоре Данкан”.

Извор: Прес Нови Сад 2021

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.