ПРАЗНИЧНЕ МРАЗОЛИЈЕ – МАНИФЕСТАЦИЈА

manifestacija

PRAZNIČNE MRAZOLIJE

Novi Sad, SPENS – teatron u prizemlju

17 – 24. decembar 2021.    16 – 20h

Svečano otvaranje 17.XII 2021.  u 17:30h

 

PRAZNIČNE MRAZOLIJE je  kulturno – humanitarna manifestacija koja na jedinstven način obeležava Novogodišnje i Božićne praznike.

Novi Sad će 2022. godine biti Evropska prestonica kulture.  U tom duhu želimo kod dece i mladih  da istaknemo važnost kulture darivanja, razvoj empatije, solidarnosti i humanosti.

 Svakog dana počasni gost biće jedna institucija / organizacija sa posebnom humanom i socijalnom misijom – SOS DEČIJE SELO iz Sr. Kamenice, DOM ZA DECU I OMLADINU OMETENU U RAZVOJU iz VETERNIKA, SVRATIŠTE ZA DECU I MLADE iz Novog Sada, NURDOR, Udruženje VERA, LJUBAV, NADA.

Pozvamo vrtiće,  škole, građane, kompanije da dođu na manifestaciju i svojom dobrom energijom i darovima učine predstojeće praznike  štićenicima ovih institucija lepšim i veselijim (na punktu KUTAK ZA DAR mogu se doneti slatkiši, igračke, školski i higijenski pribor, slikovnice… i obavezno ČESTITKA darodavca).

Petak,      17.XII SOS Dečije selo, Sr. Kamenica
Subota,   18.XII NURDOR
Pon – Sreda, 20 – 22.XII Dom za decu i omladinu ometenu razvoju, Veternik
Četvrtak, 23.XII SVRATIŠTE
Petak,     24. XII Udruženje VERA LJUBAV NADA

Na manifestaciji će se održati tematske izložbe, zabavni i revijalni programi, kulturno – umetnički programi, kroz zanimljive tematske celine:

•DEDA MRAZOV tv STUDIO                                       •BINA  TALENATA  (ples, pesma, folklor…)

•ČESTITARSKI TRG za 2022 najlepših  želja               •KUTAK ZA DAR                                  •MAŠTOVITE BOŽIĆNE JELKE

 

Biće nam drago da u ovo vreme pandemije, zajedno damo više vedrine, optimizma i nadahnuće svoj deci.

Realizacija programa će biti u sklopu JP SPC „Vojvodina“   i u potpunosti se moraju poštovati propisane epidemiološke mere.

 

 

S poštovanjem,

UG „ŽELJA “, Novi Sad

Glavni  menadžer: Maja Bolehradski

e-mail: festival.maja@gmail.com

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *