NOVOGODIŠNJA NOĆ NA GREEN LOVE FESTIVALU: PETAR DUNDOV- 31. DECEMBAR, METODI HRISTOV – 1. JANUAR

Master centar Novosadskog sajma u novogodišnjoj noći, 31. decembra, ali i 1. januara sijaće bojama Green Love festivala. Prve večeri, za doček, publika će imati priliku da đuska uz najveća domaća i strana di-džej imena poput Petra Dundova, Miloša Vujovića i Ranchatek, dok je drugo veče rezervisano za Metodi Hristova, Leu Dobričić i Katalinu.

U novogodišnjoj noći magija

U Novu godinu, 31. decembra ljubitelji elektronske muzike ući će uz poznatog hrvatskog di-džeja i producenta Petra Dundova koji će im podariti nezaboravnu noć. Dve decenije, ovaj mag čvrsto se drži na svetskoj di-džej sceni – osnivač je Perfection-a, stalni je gost velikih svetskih klubova, i jedan od najproduktivnijih hrvatskih di-džejeva sa pedesetak singlova i tri samostalna albuma. U Novi Sad, prvi put na Green Love festival stiže da zajedno sa publikom, pomeri granice vrhunske zabave.

Rame uz rame sa njim, isto veče, nastupiće fenomenalni Miloš Vujović sa kojim je luda noć zagarantovana, kao Ranchatek i njegov fenomenalni zvuk.

Metodi Hristov za pultom 1. januara

Drugo veče Green Love festivala, 1. januara obeležiće sada već domaći Metodi Hristov kome je 2014. godina bila presudna u karijeri jer je njegovo izdanje „Step Outside“ proglašeno, kao jedno od najboljih traka koje su se mogle čuti na Ibici te sezone. Svako naredno izdanje, izazivalo je kod publike oduševljenje te je tako dospeo do Amerije i Azije, dok je stalan gost evropskih klubova i festivala. Sada će u Novom Sadu napraviti zasigurno noć za pamćenje. To isto veče, uz Hristova, nastupiće i dve magične dame – Lea Dobričić i Katalina.

Ne propustite takođe fenomenalnu ponudu – ulaznice za obe večeri koštaju samo 990 dinara, a možete ih pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera. Dozvoljeno je da događaju prisustvuje do 500 ljudi. Zeleni kovid sertifikat je obavezan!

IZVOR: Organizacija festivala GREEN LOVE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *